Referencer

Vi fik konkrete besøgs- og salgsrapporter

Amestos konsulenter lyttede til vores behov og har lavet en løsning, hvor sælgeren efter salgsbesøget definerer hvor mange besøg kunden skal have hvert år. Efter et salgsbesøg opretter SuperOffice automatisk et nyt besøg iht. til årlig frekvens. Det sikrer, at sælgerne altid har kundebesøg i kalenderen, samt at vi ikke går glip af kundebesøg. Resultatet er, at vores kunder ikke føler sig overset, og vi sparer meget tid på planlægningen og sikrer indtjeningen.

Steen Grønlund, Operation Manager, Henning Stæhr A/S

Alle har altid fuldt overblik over alle kontrakter

Online Signature er meget enkelt at bruge. Det er vældig hurtigt både at oprette kontrakter og sende dem til signering. I SuperOffice kan alle se hvad der er gjort. Hvis nogen er fraværende, kan jeg enkelt gå ind og tjekke status på kontrakten: Er kontakten sendt? Er den signeret? Skal den sendes på ny? Det er vældig praktisk at alle til enhver tid har fuldt overblik og ved hvad der eventuelt mangler.

Tina Ellevold Karlsen, Solberg & Hansen

Sælgerne har altid adgang til opdateret viden

Med Online Dashboard er det blevet utroligt nemt at trække de ønskede data ud fra såvel vores ERP-system som fra SuperOffice og få det vist, som vi ønsker, i et specialdesignet dashboard. Sælgerne har adgang til den opdaterede viden hvor som helst og når som helst via deres iPads – og kan tilmed anvende dokumentationen som en løftestang for dialogen med kunden.

Michael Mannsbro, Sales Director & Country Manager Denmark, Luxaflex

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved SuperOffice CRM og Amesto Apps