Dokumenthåndtering i SuperOffice

DocArc

Amesto DocArc er designet til at forenkle håndteringen af ​​store mængder af dokumenter i SuperOffice på både projekter og kontakter. Alle dokumenttyper som PDF-filer, tegninger, billeder og andre typer elektroniske dokumenter håndteres af løsningen.

DocArc sørger for nemmere dokumenthåndtering i SuperOffice

DocArc forenkler de daglige rutiner i SuperOffice CRM ved automatisk at arkivere dokumenter, e-mails og aktiviteter i et mappehierarki som det du kender i Windows Explorer. Hierarkiet kan bestemmes af brugeren selv, eller være foruddefineret af administratoren afhængig af kundekategori eller projekttype.

Med DocArc kan du konfigurere foruddefinerede mappehierarkier og gøre det lettere for alle dine brugere at håndtere store mængder aktivitet og data på en ensartet og effektiv måde. Du kan også automatisere, hvor specifikke dokumenter skal gemmes, i henhold til dine processer og kvalitetsmanualer – hvilket gør det hurtigere og lettere at gemme og finde noget i dine CRM-data.

DocArc er designet til at forenkle håndteringen af ​​store aktivitetsmængder i SuperOffice CRM. Alle dokumenttyper (Office-filer, tegninger, billeder, etc.), e-mails og aktiviteter i SuperOffice understøttes.

Brugeren oplever DocArc som en fuldt integreret og naturlig del af SuperOffice CRM, der automatisk gemmer filer og dokumenter på det rigtige sted. Mappestrukturen kan foruddefineres til tilbud, aftaler, fejlmeddelelser, tegninger osv. Dokumenter, e-mails eller aktiviteter arkiveret af DocArc ender altid i den rigtige mappe.

DocArc fanerne findes på Kontaktkortet, på salgskortet og på projektkortet.

Amesto DocArc hjælper dig med at gemme og kategorisere dokumenter i SuperOffice bedre end noget andet værktøj. DocArc kombinerer den velkendte og fleksible mappestruktur, du er vant til fra Windows filhåndtering med SuperOffice-fordele.

Det er nemt at oprette nye mapper eller predefinere dokumentyper til specifikke mapper.

Dokumenter lagret i SuperOffice og fundet via DocArc kan nemt sendes som e-mail.

Fordele

  • Forenkler håndteringen af aktiviteter i SuperOffice
  • Gør det hurtigt og nemt at arkivere og genfinde
  • Sikrer, at arkiveringsregler overholds
  • Mappestruktur i henhold til intern politik eller styringssystem
  • Kendt brugergrænseflade, der ligner Windows filhåndtering
  • Fuldt integreret i SuperOffice CRM Online med samme brugervenlighed

Vigtige funktioner

  • Nem håndtering, arkivering og oversigt over aktiviteter, dokumenter og e-mails i en DocArc-mappestruktur på firma-kortet, projekt-kortet eller i salgsarkivet.
  • Mulighed for at oprette mapper og undermapper i SuperOffice CRM Online.
  • Træk og slip filer fra en mappe til en anden

Priser på DocArc

Pris er pr. bruger pr. måned, faktureret årligt.

1-3 brugere 130 DKK
4-10 brugere 120 DKK
11-20 brugere 110 DKK
21-30 brugere 100 DKK
31-50 brugere 90 DKK
51-70 brugere 80 DKK
71 + brugere Kontakt os 

Teknik

Kræver abonnement på SuperOffice CRM. Alle brugerplaner understøttes.

Rådgivning

Opsætning er let og følger en automatisk guide. Konsulenttjenester som fx. hjælp til at komme i gang eller træning er tilgængelige som tilkøb.

DocArc

#ASKMORE

Hvis du har spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig. Skriv til salg@amesto.dk, eller