Om Amesto Solutions

Amesto Solutions leverer Nordiske forretningsløsninger inden for ERP, CRM, HRM og BI.

Amesto Solutions

Simplifying business – Simplifying life

Amesto Solutions samarbejder med kunderne om at automatisere og effektivisere forretningsprocesser.
Vi har systemer og erfaring som skaber værdi – både for toplederen, på produktionsgulvet og i kontorlandskabet.

Amesto Solutions giver kunderne værdi ved at automatisere og effektivisere forretningsprocesser og levere systemløsninger hovedsageligt inden for ERP, CRM og HRM, men vi leverer også løsninger inden for  IT-drift, integration og infrastruktur og tilbyder desuden konsulenter inden for ledelse, IT og rådgivning.

Ledere har brug for at forstå teknologiens potentiale for at kunne drive effektiv og lønsom forretning. Det er vigtigt at vælge et forretningssystem som passer til din branche, din virksomhed og dine behov. Vi lever af at forenkle driften og øge lønsomheden for vores kunder.  I mere end 20 år har vi opbygget ekspertise i at effektivisere forretningsprocesser, . Vi er tidligt ude med at tage ny teknologi i brug som omdanner data til indsigt. Som kunde hos os kan du være tryg og sikker på at vi giver dig praktiske råd og værdiskabende indspil hele vejen fra kravspecifikation og løsningsdesign til leverance og support.

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-partner. Amesto Solutions koncernen består af 7 selskaber med mere end 250 dedikerede medarbejdere. Det danske hovedkontor ligger i Søborg, og vi har lokal tilstedeværelse i NorgeDanmark og Sverige. Amesto Solutions Holding AS blev etableret i 1985 og er en del af Amesto Group AS som ejer 50,1% af aktierne.

Vores værdier

ANERKENDELSE | KUNDEOPLEVELSE | ENGAGEMENT


– At give anerkendelse er at lytte, se og respektere.
– At levere den gode kundeoplevelse er at levere det som er forventet af os og gerne lidt ekstra.
– At levere engagement er når du ser frem til hver arbejdsdag.