Apps til SuperOffice CRM Onsite

Med en eller flere Apps til SuperOffice Onsite fra Amesto,
kan du nemt og hurtigt tilføje funktionalitet til din SuperOffice CRM Online .

Amesto Apps til SuperOffice CRM Onsite

Få bedre produktivitet og samarbejde

Udforsk vores univers af SuperOffice Apps, som kan udvide din SuperOffice CRM onsite løsning,
og opdag nye måder, at få endnu mere ud af de værktøjer, du allerede bruger i dag.

På alle SuperOffice Apps tilbyder vi en 14 dages gratis prøveperiode.

Expander Design Suite (EDS)

Det absolut mest fleksible og effektive designværktøj til SuperOffice. Mere end 10.000 SuperOffice-brugere har glæde af EDS hver eneste dag. EDS udvider SuperOffice med design, faner, funktionalitet og workflow. Det visuelle resultat er 100% SuperOffice “look and feel”.

AD Manager

Automatiseret brugeradministration til SuperOffice CRM Onsite. Ved at bruge AD Manager kan IT-afdelingen foretage SuperOffice brugeradministration i Active Directory uden at skulle åbne SuperOffice Admin-værktøjet.

NPS for SuperOffice

NPS for SuperOffice, giver dig et hurtigt overblik over den aktuelle kunderelation, så du kan tage proaktiv og målrettet handling i din kontakt med kunden.

PDF Manager

Konverter SuperOffice CRM Onsite dokumenter til PDF direkte fra SuperOffice aktivitetslisten. Mulighed for at konvertere og sende som e-mail i en process.

Phone Integration

Phone Integration føre dig direkte til rigtig kontaktperson/kontaktkort i SuperOffice CRM, når telefonen ringer. Det er desuden muligt at bruge SuperOffice CRM til at ringe op til kunden, du behøver således ikke at ringe op manuelt.Tidsbesparende for både salg, administration og support.

Data Sync

DataSync er tilpasset forretningslogikken i SuperOffice CRM og tilbyder synkronisering til f.eks. kontaktkortet, projektkortet, salg og EDS – synkronisering kan endvidere være 2-vejs i realtid. DataSync kan nemt konfigureres via et administrator-værktøj uden at skulle programmere.

Doc Arc

Doc Arc dokumenthåndtering er markedets bedste værktøj for kategorisering af dokumenter i SuperOffice CRM Onsite.

Amesto Insights (Power BI)

Amesto Insights er en Power BI løsning, dvs. et visuelt og intuitivt værktøj til rapportering, budgettering og analyse. Systemet tager udgangspunkt i SuperOffice CRM og andre relevante databaser, og giver en enkel tilgang til vigtig information.

ERP Integration

ERP Integration er en komplet pakke med 1-vejs synkronisering fra dit regnskabssystem til SuperOffice CRM Online. Denne løsning giver uden yderligere licens mulighed for at tilføje faner med data, design, logik og arbejdsgange i henhold til dine behov.

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om fordelene ved SuperOffice Apps fra Amesto