Ny version af PDF Manager

By 08/11/2022 Uncategorized

PDF Manager er blevet opgraderet med nye funktioner.

Når du konverterer et dokument, vil det som standard bruge dit sprog i SuperOffice som skabelon til tal- og datoformatering. Det er dog muligt at ændre tal- og datoformatet, som beskrevet nedenfor, og derved indstille et tilpasset tal- og datoformat i PDF Manager, som ikke er direkte forbundet med det sprog din SuperOffice profil er indstillet til.

Når du klikker på filter knappen, får du mulighed for at ændre tal og datoformat, f.eks. hvis du skal bruge hurtigkonverteringsopgaven, hvor der ikke er nogen brugergrænseflade, skal du her først angive nummer og datoformat.

Når du laver PDF-konverteringsflowet, vil du nu også have mulighed for at ændre tal og datoformat, f.eks. hvis du er en dansk SuperOffice-bruger, der skal konvertere et dokument efter engelsk format, så er det nu en mulighed.

 

Et ekstra tip:

Hvis du tilføjer &doid=<doid>  til PDF-manager-url’en i SuperOffice Indstillinger og vedligeholdelse -> GUI-Web-panel for PDF-manager-url’erne, vil du tvinge PDF-manageren til at genindlæse dokumentlisten ved indlæsning/når du klikker på PDF’en Fanen Manager.