Fra SuperOffice Online Dashboard til Amesto Insight

By 22/07/2021 Uncategorized

Fra SuperOffice Online Dashboard til Amesto Insight

Dit nye online dashboard til SuperOffice hedder Amesto Insight (Power BI). Læs mere om dit nye SuperOffice dashboard lige her.

Dit nye SuperOffice dashboard hedder Amesto Insight, da udviklingen af Online Dashboard som produkt ophører med udgangen af 2021. Det skrev vi om i en kort nyhed her >

Du vil dog stadig have et dashboard fremover, så der er ingen grund til bekymring. Alle nuværende Online Dashboard kunder hos Amesto vil naturligvis blive tilbudt en konvertering til Amesto Insights.

Med Amesto Insight får du:

  • Standard rapportpakke
  • Mulighed for brugerspecifikke rapporter
  • Kobling af data fra andre datakilder (eksempelvis et økonomisystem)
  • Hurtig og nem tilpasning, der ikke kræver specialprogrammering

Kontakt os her og hør mere om Amesto Insight, hvis du er nysgerrig på, hvordan det differentierer i forhold til Online Dashboard.

Se data direkte i SuperOffice Dashboard

Kort sagt, så er Amesto Insight en Power BI connector til SuperOffice CRM. Den giver dig mulighed for at visualisere alle data lagret i SuperOffice via Microsoft Power BI. På den måde hentes data fra SuperOffice CRM direkte ind i Microsoft Power BI, hvorefter data kan behandles og vises. Du kan eventuelt også kombinere data med andre datakilder som eksempelvis Microsoft Excel.

Med Amesto Insight kan PowerBI dashboards også vises direkte i SuperOffice. Du kan altså få det, som du ønsker – og ja, du kan selvfølgelig også designe og tilpasse udseendet på dashboards. På den måde kan dine SuperOffice Dashboards tilpasses virksomhedens grafiske stil og sikre, at rapporterne er attraktive og værdiskabende.

Standard rapportpakke

Når Amesto Insight henter data fra SuperOffice CRM onsite direkte ind i Microsoft Power BI, skaber det også muligheder for at trække rapporter. Med SuperOffice integrationen følger en model til rapportmodellering, og derudover også en pakke med 6 standardrapporter.

Du kan bruge rapportpakken direkte uden tilpasninger, men der er også mulighed for at ændre den efter ønske. Med rapportmodellerings-værktøjet kan du selv nemt oprette helt nye kundespecifikke rapporter, der passer til lige præcis de behov, du sidder med. Og ja, vi kan naturligvis også hjælpe med dette, hvis du foretrækker at bruge tiden på andre opgaver, der sikrer vækst i virksomheden.

Du får følgende SuperOffice dashboards:

  • Startside
  • Sælgeroverblik
  • Lederoverblik
  • Kontakter
  • Support
  • GDPR

     

Vi har lavet en PDF, der beskriver alle dashboards mere udførligt. Den kan du se eller dowloade lige her >

Book en gratis Amesto Insight demo

Du vil som sagt stadig have et Online Dashboard til SuperOffice. Det kommer bare til at hedde Amesto Insight i stedet. Vi er nemlig helt klar over, at rigtig mange af vores kunder, bruger dette dashboard i deres daglige arbejde, hvor aktuelle data danner et afgørende beslutningsgrundlag.

Derfor kan det også være en massiv fordel at se Amesto Insight lidt an allerede nu. Her hos Amesto Solutions vil vi meget gerne hjælpe dig godt videre med dit SuperOffice CRM, så du kan booke en gratis Amesto Insight demo her!

Du skal blot udfylde formularen og oplyse en ønsket tid og dato, så vender vi tilbage snarest muligt. Alt sammen uforpligtende og helt gratis for dig.