Ny forbedret version af Online Signature

By 28/08/2020 juli 2nd, 2021 Online Signature

Søndag 30. august 2020 lanceres en forbedret version af Online Signature.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har bygget en ny version af Online Signature for at opfylde kravet om bedre ydeevne, stabilitet, sikkerhed, logning og meget mere.

Nogle brugere har fra tid til anden oplevet problemer med Signicat-statussiden, så vi har genopbygget Signicat-status-siden og gjort den meget mere robust.

Den nye side vil rydde op i gamle data. Hvis en afsendelse er forældet, har fejl og af en eller anden grund ikke kan bruges til at sende igen, får de alle status ændret til proces og vil ikke længere være synlige på Signicat Status-side, men kan til enhver tid findes og søges i SuperOffice, fordi statusværdien på et dokument findes på en mere side i et dokument.

Den nye Signicat-statusside viser Signicat hændelser for de sidste 30 dage eller max 500-dokumenter. Hvis du har flere dokumenter, vises de, når du begynder at behandle dit dokument.

På Signicat-statussiden kan du nu springe til kunden, forfatteren og kontakten eller endda åbne dokumentet direkte fra Signicat-statussiden.