Ny version af Online Signature

By 23/04/2020 september 2nd, 2020 Online Signature

I starten af maj kommer der en ny version af Online Signature. Produktet har fået en komplet make-over, både i design, brugervenlighed og ydeevne.

Af nye/forbedrede features kan nævnes:

 

Pop-op vindue ved signering

Når du opretter dokumentet til underskrift, får du et pop-op vindue i SuperOffice, hvilket gør det mere intuitivt at arbejde med produktet.

 

Multi Signee giver bedre overblik og hurtigere søgning

Med funktionen Multi Signee, får du nu et bedre overblik med en meget hurtig og bedre søgemaskine, der kan søge i SuperOffice-databasen efter firma, navn eller e-mail.

 

Gruppering af modtagere på oversigtsbilledet

En anden ny feature på oversigts-billedet er, at afsendelser til flere modtagere nu er grupperet, således at du nemt kan se en samlet status for det enkelt dokument.

 

Flere dokumenter i samme signatur-mail

Når du bruger muligheden for at have flere dokumenter i samme signatur-mail, er det nu muligt at bruge “træk og slip” til at ændre rækkefølgen på dokumenterne.

 

Statusbar i toppen af oversigts-billedet

Et meget efterspurgt feature, som nu er med, er en statusbar, hvor vi kan poste meddeler om vedligehold, nedbrud for Signicat eller andet. Statusbaren  ligger øverst på oversigtsbilledet, men bliver kun vist når der er aktuelle meddelser.

 

Nyt layout på Admin-siden

Også Online Signature Admin-siden har fået nyt layout.